BREDBAND TELENOR
 
BRF Axberget har sedan 1 mars 2018 ett gruppavtal med Telenor gällande bredband. För att få ett så bra pris som möjligt är alla lägenheter anslutna och kostnaden som endast är på 165 kr per månad debiteras alla bostadsrättsinnehavare.
 
Följande ingår:
Bredband 250/250
Trådlös router
Telefoni
 
Så här tar du del av dina tjänster:
Ring Telenor på 020-222 222, val 2
Du som är ny medlem i föreningen kan be den tidigare bostadsrättsinnehavaren om att få ta över den trådlösa routern men du behöver också anmäla att du tagit över abonnemanget.
Är du intresserad av IP-telefoni som ingår utan kostnad så anmäler du även detta och får sedan ett fast telefonnummer.

TV COM HEM

Brf Axberget har sedan 1 september 2019 ett gruppavtal med Com Hem som förutom TV BAS-utbudet ger rabatt på Com Hem:s övriga paket. Styrelsen har beslutat att kostnaden för detta ska ingå i månadsavgiften. 
Följande ingår:
·       Kanalerna i TV BAS 
·       Com Hem Play
·       En digital-tv-mottagare. (Behöver du ett Syskonabonnemang för digital-tv på en annan tv? Passa på att               beställa det samtidigt.)
·       Vill du teckna ett större tv-abonnemang får du 80 kr rabatt per månad.
 
Så här tar du del av dina tjänster:
För att kunna använda tjänsterna i det nya gruppavtalet behöver du göra en beställning. Surfa in på comhem.se/gruppavtal och följ instruktionerna eller ring Kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20.
 
Information om dina tjänster:
Kom ihåg att se över din uppsägningstid med din befintliga leverantör om du planerar att säga upp det avtalet i samband med att du tar del av gruppavtalsrabatterade tjänst(er) från Com Hem.
Tack vare gruppavtalet rabatteras ett abonnemang per tjänst och hushåll. Efter beställning får du abonnemang, service och support precis som enskilt betalande kunder och därför tecknas individuella avtal mellan dig och Com Hem. Du har tillgång till dina Gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan
din förening/fastighetsägare och Com Hem gäller. För dig som är ny medlem i föreningen är det smidigaste att be den förra bostadsrättsinnehavaren att lämna kvar digitalboxen, men du behöver även anmäla till Com Hem att du vill skriva över abonnemanget på dig.
Normal leveranstid efter att beställningen är gjord är cirka en vecka.